Groot gezelschap

grotetafel900x450Wilt u met een groter gezelschap lunchen of dineren? Bijvoorbeeld met familie of zakelijke gasten, voor een verjaardag, een bruiloft of een vergadering? Onze serre is uitstekend geschikt voor grotere en kleinere gezelschappen. Wij maken graag een menu op basis van uw wensen.
 
Ook voor speciale groepsarrangementen kunt u bij Poppe terecht.

Amuse diner:
Een menu bestaande uit verschillende kleine gerechtjes.

Diner totaal:
3-gangen: Het happyhour menu, inclusief aperitief, 3 glazen huiswijn en koffie of thee | 47,50 p.p.
4 gangen: Het happyhour menu, met Champignon Dordogne als extra tussengerecht, inclusief aperitief, 3 glazen huiswijn en koffie of thee | 55,50 p.p.

Een heerlijke brunch behoord ook tot de mogelijkheden.

Vanaf 12 personen bespreken wij graag een menu met u. Zo kan de keukenbrigade een drie of vier gangen keuzemenu voor u samenstellen. U heeft dan een keuze uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 desserts. De voor- en hoofdgerechten bestaan elk uit een vlees-, vis- en/of vegetarisch gerecht. Hieruit hoeven uw gasten pas op de avond zelf een keuze te maken.

Is het gezelschap groter dan 20 personen? Ook dan maken we graag een menu voor u en uw gezelschap. Aan de hand van uw wensen en in combinate met de gerechten van de menukaart, kunnen we echt maatwerk leveren.
 
Neem voor meer informatie en/of een passende offerte contact op.

Menu-suggestie

dessert01

Je wilt met een gezelschap vrienden, collega’s of familie uit eten. Bij restaurant Poppe kunt u met uw gezelschap terecht voor een heerlijk en verzorgd diner! Restaurant Poppe heeft speciale menu mogelijkheden. Afhankelijk van het seizoen en de reguliere menukaart kan er op uw verzoek een speciaal voor uw gezelschap een menu worden samengesteld. Hiervoor kunt u het een afspraak maken per e-mail of telefoon. We denken graag met u mee.