Uniek in Apeldoorn: De Josper BBQ

josper900x450In veel Spaanse restaurants is de Josper barbecue niet meer weg te denken uit de keuken en ook wij kunnen niet meer zonder deze Spaanse schone. Ze werkt uitsluitend op houtskool en geeft de gerechten een unieke smaak met behoud van textuur en sappigheid. Dankzij de Josper is het biefstuk op uw bord geen gewone biefstuk meer. Het is biefstuk pur sang. Ontzettend mals, vol van smaak en sappig.
De Josper is een combinatie van een oven en een grill en topchefs zijn er gek op. En dat is logisch, want de Josper is simpel om mee te werken, verbruikt minder energie dan een gewone oven en de smaak van de gerechten is subliem. Tientallen couverts kunnen in korte tijd, tegelijk worden bereid, van  vlees en vis tot paddenstoelen en groenten.
Wij zijn overtuigd van de smaak. Een smaak die bijna niet valt te beschrijven. Bestel een gerecht uit de Josper, proef, geniet en oordeel zelf. 

Poppe's olijven voor thuis

olijvenVaak geïmiteerd, nooit geëvenaard. De zoete olijven van restaurant Poppe.
De huisgemarineerde olijven waar Poppe mede bekend voor is, zijn ook te koop voor thuis.

Verras uw familie en vrienden met deze lekkernij.
 
Verkrijgbaar in een pot van halve liter voor €6,75, of in een literpot voor €13,50.
Loop gerust even binnen voor deze heerlijke olijven.

Poppe's Noga voor thuis

nogaTerug van weggeweest: onze verpakte nogablokjes. Boterzacht van textuur, goed gevuld met versgebrande amandelnoten, zongedroogde fruitsoorten en Siciliaanse pistachenootjes. Een ultiem zakje genot voor thuis of om cadeau te geven!
Per zakje €3,75 en verkrijgbaar in het restaurant.

Poppe's dinerbon

dinerbonWist u al dat je een diner bij Restaurant Poppe ook cadeau kan geven? Met de Poppe dinerbon geniet ook iemand anders van onze heerlijke gerechten. Leuk om iemand mee te verrassen op zijn of haar verjaardag, of als bedankje. Wij hebben dinerbonnen van elke waarde (u kunt zelf het bedrag bepalen).
Natuurlijk is het ook mogelijk het cadeau nog meer body te geven door het bijvoorbeeld te combineren met Poppe's olijven of noga, of een goede fles wijn of champagne.
De Poppe dinerbon is verkrijgbaar het restaurant.