tennisbal900x450De zon is terug van weggeweest! En dat vind ik zeker geen straf! Wat mij betreft kan de dag niet beter beginnen dan met een flinke wandeling door het bos samen met mijn viervoetige kameraden. Zonnetje op de bol,Heerlijk. De jongste van de twee oefent in het bos alvast voor Pasen. Hij speurt namelijk het hele bos af op zoek naar verdwaalde tennisballen…dus mocht u er eentje missen… Schuldig! Wij hebben inmiddels een voorraadje opgebouwd. Als een kind zo blij zeult hij die bal het hele bos door en natuurlijk moet ook die bal (bal nummer 83) weer mee naar huis. Ik strijk vervolgens wéér over mijn grote hondenhart en geef uiteindelijk weer toe als die bruine kijkers mij, met een schuine kop, smekend aankijken.

Nu we het trouwens toch over Pasen hebben; op eerste Paasdag verzorgen wij zowel een lunch als diner. Ik duim alvast dat de zon ook dan haar werk doet zodat u lekker in onze tuin kunt vertoeven. Het team van Poppe heeft het terras weer zomerproof gemaakt en klusser John heeft alle stoelen opgeknapt. Naast een ster in bedienen blijkt die John ook nog eens een heel handig te zijn.. Tonny heeft de cocktailkaart onder de loep genomen en heeft het hele team een cocktailshakelesje gegeven zodat alle kelners een goed, gedecoreerde cocktail kunnen schenken.

Volop lente bij Poppe dus. Die lente ziet u ook terug in de vernieuwde menukaart. Als de zon schijnt moet de zomer op het bord dus ik ben druk in de weer geweest met nieuwe, frisse smaken. En zo klungelen we lekker door. De zon schijnt, de nieuwe gerechten staan op de kaart en zelfs ik kan mijn eigen cocktail shaken en zo sluit ik met een tevreden gevoel deze column af!

Kom genieten!

Bon appétit, 
Gerard Knol

april 2017