ToDoList900x450Allereerst voor iedereen nog de aller beste wensen! Beter laat dan nooit zeggen ze hé?
Tijdens de jaarwisseling heb ik heerlijk met de beentjes omhoog gezeten, een glaasjes bubbels in de hand en vuurwerk op de achtergrond. Wat wil een mens nog meer? Ik heb mezelf die avond weer opgeladen voor het nieuwe jaar. 2017 kom maar op! Ik heb een hoofd vol inspiratie. Nieuwe ideeën en plannen zijn in de maak. Goede voornemens laat ik dit jaar trouwens achterwegen. Die van vorig jaar staan namelijk ook nog op mijn to do lijst.

Een daarvan is: familytime. En dan bedoel ik niet even snel een etentje tussendoor maar ik bedoel: echt de tijd voor elkaar nemen. Ik roep het al 33 jaar maar dit jaar voeg ik de daad bij het woord. Familie Knol gaat er samen een weekje tussenuit. Er is tenslotte nog genoeg plek in de fotoboeken voor kneuterige familie foto’s. Het enige nadeel: bijna alle Knollen werken bij Poppe. Zowel voor als achter de schermen. Dat betekent dat wij van 6 tot 13 februari de restaurantdeuren sluiten. Er zit niets anders op. Ik moet toch ooit dat verdomde to do lijstje afwerken.
Komende zomer kan ik gelukkig nog een punt van die lijst afvinken. Ook voor dat punt moet ik de zaak een weekje sluiten. Deze keer niet voor ontspanning maar voor een grote inspanning. Hier zullen vast en zeker ook foto’s van worden gemaakt. Geen kneuterige familiefoto’s maar foto’s waarop een grote verandering zichtbaar is. Voor en na foto’s zeg maar. Geen paniek ik ga niet onder het mes. Dit gaat natuurlijk gewoon over Poppe en niet over mij.
Lijstjes worden afgewerkt, fotoboeken worden volgeplakt en nieuwe plannen worden uitgezet. Wat een goed begin van het nieuwe jaar eigenlijk hè?

Lieve gasten, werknemers en supporters van Poppe; Dank voor jullie komst, inzet, enthousiasme en gezelligheid in 2016. Laten we er dit jaar met z’n allen weer een prachtig jaar van maken. We beginnen 2017 goed met een vijf gangen verassingmenu voor slechts €32,50 per persoon.

Bon apetit,
Gerard Knol

januari 2017