blikkenTijdens mijn vaste ritje in de auto naar het bos kwamen de beste nummers van het afgelopen jaar op de radio al weer voorbij. De tijd vliegt en dit hele jaar is vliegensvlug voorbij gevlogen. Tijd voor een terugblik op de ‘beste nummers’ van mijn jaar.

Met stipt op nummer één staat de geboorte van mijn eerste kleindochter Marly. Eerlijk is eerlijk aan het woord opa moest ik nog even wennen. Mijn associatie met het woord ‘opa’ was gelijk stoffig en oud. Nu besef ik dat dit natuurlijk onzin is en geniet ik met volle teugen van dit kleine knolletje.
Nog een gebeurtenis waar ik met een brede grijns aan terugdrenk is de Giro d'Italia van afgelopen zomer. Apeldoorn kleurde roze en Poppe kon niet achterblijven. Binnen een mum van tijd schilderden we samen met familie en vrienden de volledige gevel van Poppe in de Giro-roze verf. Met een kwast in de hand de ladder op en gaan. Wat een feest!
Een ander feestje vierden we afgelopen oktober, het 33 jarig bestaan van Poppe. Met een 7-gangen menu vierden wij deze speciale verjaardag samen met heel veel enthousiaste gasten. Ook een mooi moment om niet snel te vergeten. De kids namen die maand de column over. Bedankt kinders voor de complimenten over mijn opvoedkwaliteiten.
En als kers op de taart kreeg Poppe dit jaar een mooi rapportcijfer van dagblad de Stentor. Een 8.1 welteverstaan. Daar zijn we trots op. Wat een compliment en wat een mooie afsluiter van dit jaar. Samen met jullie willen we het jaar op een knallende manier afsluiten. Daarom pakken we nog één keer (nou ja wat betreft 2016) uit met een vijfgangen surprise menu! Laat je met dit menu maar liefst vijf keer verrassen voor slechts 32,50.

Tot snel, dan blikken we samen terug.
Bon apetit,
Gerard Knol

December 2016